Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:20
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
Børn

Weekendfilm i Hulen - Natur

28.05.22
Vi viser 4 korte film i Hulen som alle handler om natur.

Safari Europa – Pindsvin

Varighed: 6 minutter.

Om foråret vågner pindsvinet af sit vinterhi. Den er sulten, for den har ikke spist i flere måneder - og dens livret er orme. Med sine 7000 pigge er pindsvinet ikke bange for ret meget, og skulle den alligevel føle sig truet, ruller den sig bare sammen til en stikkende kugle. Men hvordan klarer de parringen - kan de gøre det uden at stikke sig?

Det gavmilde lille pindsvin

Varighed: 5 minutter.

Pindsvinet finder et saftigt rødt æble i skoven, men de andre dyr er også sultne. Heldigvis er pindsvinet god til at dele, og snart er der disket op til en regulær festmiddag.

Prik og Plet på priknik

Varighed: 7 minutter.

En picnic i det grønne kan være både afslappende og god. Prik og Plet er begge nysgerrige på insekterne omkring dem. Men idyllen forvandler sig til en kamp for overlevelse, når både myg og hvepse også er blevet nysgerrige på Prik og Plet.

Den lille fugl og bierne

Varighed: 5 minutter.

Den lille fugl har travlt med at vande tre små, grønne knopper, der sidder på en gren. Knopperne bliver efter lidt tid til de smukkeste blomster. Men der er andre end den lille fugl, der kan lide blomsterne: Det kan den lille, frække bi, der suger nektar, også! Den lille fugl jagter bien og opdager undervejs en verden fuld af andre smukke blomster – alt imens den listige ræv kommer galt afsted.

Praktiske oplysninger

Filmene vises på Biblioteket Kulturværftet, Hulen, 1. etage. 

Fri entré, tilmelding er ikke nødvendig.