Lørdag 17. november

14:00 - 15:00

Kulturværftet

For børn

Fri entré. Tilmelding på billetten.dk eller på biblioteket

Rasmus Bregnhøi med livemusik

for børn
Tags: 
Rasmus Bregnhøi tegner i samspil med børn, voksne og to musikere.

Musikken vokser frem undervejs, mens Rasmus Bregnhøi tegner, og ud af det hele vokser der en historie. Musikken fremføres af Simon Toldam og Thomas Agergaard, som er to af Danmarks helt store profiler på den danske jazzscene.
 

Rasmus Bregnhøi, tegner
Rasmus Bregnhøi er en af landet mest produktive illustratorer af børnebøger. Bregnhøi har igennem årene været nomineret og vundet et væld af priser. I 2017 har han været nomineret til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris samt vundet Gyldendals Børnebogspris.

Thomas Agergaard, saxofonist og komponist.
Med et rigt virke inden for både den klassiske kompositionsmusik, jazz og improvisationsmusikken, er Agergaard en af sin generations toneangivende stemmer. Han har bl.a. modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat samt nomineringer og priser.

Simon Toldam, Pianist og komponist.
Toldam er en af tidens mest efterspurgte pianister inden for den rytmisk eksperimenterende musik. Med en forbløffende musikalitet, formår han på en enkel og præcis måde at ramme det essentielle i musikken. Toldam har ligeledes modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat, samt en lang række priser og nomineringer.

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Kulturværftet, Lille Scene.

Aldersgruppe: For familier.

Tilføj kommentar

Materialer: 
Flere arrangementer Lørdag 17. november

Event Dato