Abildvængets Bibliotek
Abildgaardsvej 2
3000
Helsingør

abild@helsbib.dk

49 28 36 40

49 28 26 02

Velkommen til nordvestkvarterets åbne mødested. Her finder du bøger, musik, spil og film.

Åbningstider
Se åbningstiderne  til højre. Vi har åbent alle hverdage undtagen helligdage, påskelørdag og 1. maj efter kl. 12,  en årlig intern kursusdag, (i 2017 er det 17. maj), Grundlovsdag, juleaftensdag og nytårsaftensdag.

Sådan kommer du hertil
Vi har gode parkeringsforhold. Busserne går lige til døren. Biblioteket er i ét plan og har nem adgang for handicappede.

Det sker
Vi viser jævnligt film for børn. Voksne kan deltage i begynderkurser, hvor bibliotekarerne hjælper i gang med at bruge internettet. Se alle arrangementer i menuen 'Oplev'. 

Udstillinger
Du kan løbende opleve udstillinger på biblioteket. Ofte er det lokale kunstnere. Vil du også udstille? Ring på 49 28 36 40  eller skriv til os på abild@helsbib.dk
 
Tilbud i øvrigt
 
Bogstart - gratis bogpakker til børn
Et godt sprog og en nem skolegang får man af at læse bøger! Det er tanken bag Bogstart, hvor bibliotekarerne går på hjemmebesøg med bogpakker. Biblioteket giver i alt fire bogpakker til børn og familier i områderne Vapnagård, Borupgård, Nøjsomhed og Lerbakkevej. Projektet er støttet af Styrelsen for Bibliotek og Medier.

CVR og EAN
CVR-nummer 64502018
EAN-nummer 5790001125066
Uge

Nyt fra biblioteket

Arrangementer

Krea med Ramasjang-rullinger
Du bestemmer, om der skal laves prinsesser, pirater, fodboldspillere, krokodiller, racerbiler, raketter eller selvportrætter, når vi sætter en kasse frem med glimmer, piberensere, skinnende pailletter, fjer, vatkugler, lim og ca. tusind paprør.

Lørdag 4. marts

11:00 - 13:00

Abildvænget